Valmont Cellulair Treatments

Deze behandelingen van Valmont zijn uniek en worden wereldwijd toegepast. Natuurlijke ingrediënten uit de Zwitserse bergen: essentiële plantenextracten zoals o.a. de witte moerbei wortel, ginseng, Phyto alpine complex, gletsjer bronwater, Triple DNA en RNA verrijkte formules zorgen voor een blijvend stralende huid. 

De Valmont behandelingen en producten bieden een langdurig en direct zichtbaar resultaat!

Tijdens de schoonheidsbehandeling zal uw therapeut een diagnose stellen van uw huidconditie voor een op maat gemaakt behandelplan speciaal voor u en uw wensen.

Geen zorgen, alleen pure ontspanning. De hoogwaardige Valmont producten worden toegepast op uw huid, zachte aanrakingen, massage, esthetische drainage of zorgvuldig geselecteerde drukpunten... 
Voor het herstellen en behouden van de vitaliteit en gezonde huid!

Valmont Basic Discovery Treatment

Een ontspannende behandeling, met een gezicht, schouder en nek massage. Met toepassing van het alom bekende Renewing Pack voor een direct stralend en ontspannen gelaat. 

Behandeling 60 minuten € 106,00

Valmont Eye Contour Treatment

Een ontspannende behandeling die specifiek de huid rondom de ogen opnieuw verfrist en verstrakt. Direct zichtbaar liftend resultaat, tot ieders tevredenheid. Een uitgeruste blik dankzij de speciale druk punt massage van het oog contour en het specifieke collageen oog masker.
Uitgebreide behandeling 75 minuten €169,00

Valmont Complete Treatment

Een ware beauty ceremonie om efficiënt de gelaatstrekken te ontspannen. Als u begint weg te dromen... begint de Valmont magie te werken. Met een uitgebreid gezicht, schouder en nekmassage. Alsook acupressuur hoofd en voeten, peeling en dieptereiniging.
Behandeling 75 minuten € 164,50

Valmont Intensive Treatment

Net als bovenstaande Complete Treatment met als aanvulling exclusief een hightech Booster voor een langdurig resultaat, een liftende massage, een collageen gezicht en hals masker... biedt uw huid het effect die het verdient! Een ideale behandeling voor een direct zichtbaar stralend en gezond gelaat.
Behandeling 90 minuten € 192,50

Valmont Purifying Treatment

Gemengde tot vette huiden vragen bijzondere aandacht. Het zuiveren van oneffenheden en de olieachtige plekken zonder de huid uit te drogen, alsook het blijven behandelen van de tekenen van huidveroudering - de zuiverheid van deze behandeling is meer dan een eenvoudige huidreiniging, het werkt op een gerichte manier op huid gebieden die onevenwichtig zijn. Het herstelt, zuivert en verheldert de huid. Een ongekende verfrissende ervaring! Inclusief aangepast gezicht, schouder en nek massage. Alsook acupressuur, hoofd en voeten.
Behandeling 90 minuten € 210,00

Voor meer informatie of reserveringen bel direct: 020-6315597.

Valmont face

Modules

Wenkbrauwen vormen € 29,50
Wenkbrauwen bijwerken € 23,50
Verven wimpers of wenkbrauwen € 23,50
Verven wimpers en wenkbrauwen € 35,00
Harsen lip of kin € 23,50
Harsen lip en kin € 35,00
Harsen wangen € 35,00

Inspiratie kaart € 27,-.

Er zal slechts 80% van de modules worden berekend indien gecombineerd met een gezichtsbehandeling.